Захист від DDoS атак


Наша компанія за роки роботи напрацювала безцінний досвід по відбиттю різноманітних DDoS атак різного рівня і спрямованості. На ліквідацію атаки у нас витрачається в середньому 30 - 50 хвилин. Ми здійснюємо захист від DDoS без перенесення Вашого сайту або сервера - шляхом фільтрації трафіку.


Захист DDoS атак — наші переваги:

  1. На ліквідацію атаки у нас витрачається в середньому 30 - 50 хвилин
  2. Індивідуально налаштований комплекс мережевих пристроїв, ПЗ (програмного забезпечення), до складу якого входять мережеві роутери, апаратратний фаєрвол і високонавантажений кластер із декількох серверів
  3. Надійна і продуктивна система фільтрації трафіку від більшості типів атак
  4. Ми здійснюємо захист від DDoS, який розташований у нас в Дата-центрі або віддаленого сайту / сервера. Ми здійснюємо захист віддалених ресурсів без переносу Вашого сайту або сервера - потрібно лише змінити А запис сайту, який захищається
  5. Прозора система статистики та гнучкі тарифні плани

Захист від DDoS атак — технічні характеристики:

Розроблений нами комплекс захисту від DDoS атак здатний забезпечити захист Інтернет ресурсів (сайтів, серверів) від наступних типів атак:


  1. Фільтрація вхідного шкідливого трафіку UDP / ICMP / TCP (всі порти, крім 80 і 443 портів) flood силою до 10Gbs;
  2. Фільтрація вхідного шкідливого трафіку (SYN / HTTP flood) силою до 10Gbs і 3000000 PPS (запитів в секунду);

Захист від DDoS атак - опис пакетів:

Хочемо коротко пояснити основні відмінності між різними типами пропонованих нами тарифних планів:

MONTHLY - захист від DDoS атак, згідно тарифного плану "MONTHLY", це надання послуг щодо захисту від DDoS атак з комбінованою оплатою, тобто протягом місяця Ви оплачуєте фіксовану абонплату за рахунок якої ми зберігаємо на нашому обладнанні всі налаштування для захисту Вашого Інтернет ресурсу і Ви таким чином можете активувати захист у будь-який момент коли Вам вона знадобитися, а в ті дні коли здійснюється реальна DDoS атака на Ваш ресурс Ви оплачуєте за фактично використаний час тобто клієнт доплачує згідно тарифного плану "DAILY", але з 50% знижкою.
Далі по тексту детально пояснено як працює тарифікація згідно тарифного плану "DAILY".
DAILY - передбачений для клієнтів, які хочуть сплачувати фактично використаний час ( тобто клієнт сплачує тільки за ті дні, коли він був під DDoS захистом). Всі параметри захисту від DDoS атак предоставляються так як описано в тарифному плані ECOMMERCE.
CMS - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак невеликий сайт / блог / форум, створений на основі однієї з популярних CMS систем, наприклад: Joomla, Drupal, Typo3 і т.п.
GAME - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак ігровий сервер, наприклад: Linage, Counter-Strike і т.п.
ECOMMERCE - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак веб магазин або ecommerce проект.
SOCIAL - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак соціальну мережу, сайт знайомства або будь-який інший високо відвідуваний портал з великою кількістю відвідувачів та великою кількістю трафіку.
BUSINESS - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак корпоративний сайт, корпоративну інформаційну систему і т. п. У разі замовлення даного пакета, фахівці нашої компанії готові працювати з клієнтом до виконання максимально необхідної кількості налаштувань і запропонувати послуги, які не входять в стандартний список послуг із захисту від DDoS атак, тобто це пакет для компаній, яким потрібен індивідуальний підхід.
SERVER - передбачений для клієнтів, яким потрібно захистити від DDoS атак виділений сервер на якому знаходитися до 10 сайтів / доменів. У разі замовлення даного пакету ми залишаємо за собою право відмовити клієнту в наданні послуг, якщо він не згоден співпрацювати з нами. Наприклад, досить часто проблема якісного захисту полягає в правильно сконфігурованому сервері клієнта і, якщо клієнт не готовий надати нам доступ на сервер, щоб ми провели додаткові налаштування з боку його сервера, то ми, швидше за все, відмовимося з ним співпрацювати. Які конкретно порти і сервіси ми можемо захистити див. вище розділ «Захист від DDoS атак - технічні характеристики».


Захист від DDoS атак — ціни та умови:

Фактично вартість послуги фільтрації залежить від кількості паразитного трафіку, який надходить на відфільтровану мережу. Наведені ціни дійсні у разі, якщо середній трафік, спрямований на одну мережу, не буде перевищувати обумовлені в описі пакетів рівні - в піках до 12 годин на добу, якщо інше не обумовлено в описі пакету. Якщо сплески трафіку будуть перевищувати обумовлені в описі пакетів рівні, то потрібно буде доплатити за нерви та спричинені незручності, що буде обговорюватися індивідуально з кожним клієнтом. Як правило ми пропонуємо клієнту перейти на більш дорогий пакет.

  Замовити
DDoS MONTHLY
Замовити
DDoS DAILY
Замовити
DDoS CMS
Замовити
DDoS GAME
Замовити
DDoS ECOMMERCE
Замовити
DDoS SOCIAL
Замовити
DDoS BUSINESS
Замовити
DDoS SERVER
Вартість налаштування (разово) 2 000,00 грн. 2 000,00 грн. 2 000,00 грн. 2 000,00 грн. 2 000,00 грн. 2 000,00 грн. 4 000,00 грн. 6 000,00 грн.
Вартість 10 000,00 грн. / 1 Місяць 2 000,00 грн. / 1 День 4 000,00 грн. / 1 Місяць 8 000,00 грн. / 1 Місяць 10 000,00 грн. / 1 Місяць 12 000,00 грн. / 1 Місяць 16 000,00 грн. / 1 Місяць 28 000,00 грн. / 1 Місяць
Доплата в дні активації захисту 1 000,00 грн. / день - - - - - - -
PPS (запитів в секунду) 100000 50000 750000 100000 200000 300000 500000 1000000
Шкідливий трафік 2 Gbs 2 Gbs 100 Mbs 200 Mbs 1 Gbs 1 Gbs 2 Gbs 2 Gbs
''Чистий'' трафік,Mbps **** 200 Mbs 200 Mbs 10 Mbs 50 Mbs 100 Mbs 100 Mbs 200 Mbs 200 Mbs
Виділений IP 1 1 - 1 1 1 3 5
Кількість доменів під захистом 1 1 1 - 3* 3* 5* 10*
Технічна підтримка 24x7x365 телефон / чат / email

* Ми захищаємо декілька доменів в пакетах «ECOMMERCE», «SOCIAL», «BUSINESS» тільки у випадку, якщо вони тісно пов'язані за контекстом з основним доменом. Наприклад, дзеркала основного сайту.
** 25% знижка на послуги захисту для клієнтів, які орендують сервера у нас в дата-центрах.
*** Ми рахуємо ваш "чистий" трафік, використовуючи 95-персентіль метод підрахунку трафіку, що дозволяє клієнтам бути впевненими в тому, що ми не будемо рахувати шкідливий трафік, який генерується під час DDoS атаки. Додатковий трафік оплачується згідно діючих тарифів.
**** Додаткова послуга "Захист від DDoS додаткового домена" коштує 50.00 у.о., але може бути активована лише для додаткового домена, який тісно пов'язаний за контекстом з основним доменом. Наприклад, якщо у Вас форум на сайті винесено на окремий піддомен.


Захист від DDoS атак - тарифний план "DAILY":

Захист від DDoS атак, згідно тарифного плану "DAILY", - це надання послуг із захисту від DDoS атак з оплатою за фактично використаний час (тобто клієнт оплачує тільки за ті дні, коли він був під DDoS захистом).  Тарифний план "DAILY" передбачений для наших клієнтів, тобто тих клієнтів, які орендують у нас в дата-центрах сервера. Коротко викладемо основні умови щодо надання послуг для клієнтів, який замовляють тарифний плани"DAILY":

  1. Сплата за послуги: Ми працюємо по 100% передоплаті за послуги. Для всіх клієнтів без винятку, які хочуть скористатися послугами згідно тарифного плану "DAILY", потрібно внести депозит у розмірі оплати за встановлення / налаштування DDoS захисту (50 у.о. / разово) і передоплати за 3-7 днів користування послугою. Ми рекомендуємо внести передоплату за користування послугою за 7 днів, але якщо Ви вважаєте, що DDoS атака на Ваш ресурс не буде тривати довше 1-3 днів, то ми можемо піти Вам на зустріч і прийняти передоплату за мінімальний термін 3 дні. Якщо атака буде продовжуватися менше 3 днів, то ми гарантуємо клієнтам повернення залишку сплачених коштів.  Після завершення DDoS атаки ми перерахуємо скільки фактично днів була атака і залишок коштів повернемо клієнту.
  2. Відключення від захисту DDoS захисту! Один день після закінчення DDoS атаки ми надаємо клієнтам як бонус і за цю добу клієнти не повинні нічого оплачувати. Відключення клієнта від захисту DDoS захистом проводимо по запиту клієнта, якщо він буде наполягати на відключенні, коли йому здається, що атака вже завершилася. Але відразу хочемо попередити, що якщо атака знову відновиться через кілька годин, адже можливо атака затихла лише на 6-8 годин і знову почнеться через 16-20 годин, то Ви повинні буде знову оплачувати за налаштування DDoS захисту 50 у.о. / разово.  Ми рекомендуємо не відключатися від захисту DDoS захистом як мінімум ще 1-2 доби після того, як закінчиться атака, а ідеально було б, якщо Ви були б підключені до DDoS захисту протягом одного тижня, тобто семи днів. Одні добу після закінчення DDoS атаки ми надаємо клієнтам як бонус і за цю добу клієнти не повинні нічого оплачувати, а якщо і на другу добу не буде атаки, то можна з упевненістю 90% відключати клієнта від DDoS захисту. Але якщо атака через добу-дві знову почнеться, то клієнт повинен буде оплачувати за всі дні, коли він був підключений до DDoS захисту.

Приклад № 1:
DDoS атака здійснювалася 2 дні, потім затишшя на 1 день і клієнт попросив його відключити від DDoS захисту. У такому випадку клієнт повинен нам оплатити за 2 дні користування послугою, оскільки останній день ми надаємо клієнтам як бонус, тобто безкоштовно.

Приклад № 2:
DDoS атака здійснювалася 2 дні, потім затишшя на 2 дні і клієнт попросив його відключити від DDoS захисту. У такому випадку клієнт повинен нам оплатити за 3 дні користування послугою, оскільки останній день користування полсугою DDoS захисту ми надаємо клієнтам як бонус, тобто безкоштовно.

Приклад № 3:
DDoS атака здійснювалася 2 дні, потім затишшя на 2 дні, потім знову атака 2 дні, потім затишшя на добу і на вимогу клієнта ми нарешті відключили його від DDoS захисту. У такому випадку клієнт повинен нам оплатити за 6 днів користування послугою, оскільки останній день користування послугою DDoS захисту ми надаємо клієнтам як бонус, тобто безкоштовно.


Захист від DDoS атак - наші гарантії

Сьогодні захист від DDoS-атак затребуваний як ніколи, але як відомо, попит породжує пропозицію, тому досить часто можна зустріти пропозицію від різних компаній, які пропонують послуги із забезпечення захисту веб серверів від DDoS-атак. Однак на ринку дійсно мало організацій, які мають достатній досвід і необхідне дороге обладнання, щоб надавати своїм клієнтам дійсно гарний рівень захисту від DDoS-атак, а також надати гарантії. Ймовірність потрапити в пастку до шахраїв досить висока!


Мало яка компанія зараз готова надати гарантію на свої послуги. Наша компанія є винятком, оскільки ми дійсно цінуємо своїх клієнтів і тому не тільки даємо обіцянки, а й виконуємо їх, що підкріплюється нашою гарантією. Ми абсолютно безкоштовно усуваємо всі неполадки, які можуть виникнути у Вашій системі з нашої вини. І хоча таке відбувається досить рідко, проблему, яка виникла, наші фахівці вирішать у найкоротші терміни. Також, ми пропонуємо своїм клієнтам безкоштовний захист від DDos-атак строком на один день, щоб клієнт міг визначитися з тим, чи підходить йому рівень якості надання послуги. Всі турботи щодо безпеки Ваших ресурсів ми візьмемо на себе. З кожним клієнтом ми підтримуємо зв'язок, а тому Ви зможете переконатися в тому, що наша робота є гарантією надійності захисту.


З метою забезпечення безпеки Ваших ресурсів ми застосовуємо найсучасніше обладнання, а також постійно впроваджуємо нове програмне забезпечення.


Наші гарантії - це свідчення високої якості надаваних послуг і чуйного ставлення до клієнтів. Довірте турботу про безпеку Ваших Інтернет ресурсів нашій компанії.




Skype Me™!